Tala Fou - O a mea lelei ma faʻataʻitaʻiga faʻaoga o oloa PPGI?
itulau

Tala Fou

O a mea lelei ma faʻataʻitaʻiga faʻaoga o oloa PPGI?

Fa'amatalaga PPGI

O le uamea u'amea ua uma ona valiina (PPGI) faʻaaoga le Galvanized Steel (GI) e fai ma sui, lea o le a taʻitaʻia ai le ola umi atu nai lo le GI, faʻaopoopo i le puipuiga o le zinc, o le faʻapipiʻiina o meaola e faia se sao i le ufiufi o le vavae ese e puipuia ai le ele. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o fale gaosi oloa poʻo le gataifale, ona o le ea o le sulfur dioxide gas poʻo le masima, e faʻavavevave ai le pala, ina ia afaina ai le ola faʻaaogaina. I le vaitau o timuga, o le a faʻafefeteina le paʻu faʻapipiʻi i le timu i se taimi umi poʻo le tulaga uelo faʻaalia i le eseesega o le vevela o le ao ma le po o le a vave ona pala, o lea o le a faʻaitiitia ai le ola. O fale po'o falegaosimea na fausia e le PPGI e umi atu le ola pe a fufulu timu. A leai, o le kasa sulfur dioxide, masima ma pefu o le a aʻafia ai le faʻaaogaina. O le mea lea, i le mamanu, o le tele o le faʻaogaina o le taualuga, o le faʻaitiitia o le pefu ma le palapala e faʻaputuina, ma o le a umi atu le ola tautua. A o vaega ia e le mulumulu ai le timu, fufulu i vai e le aunoa.

Fa'aoga Fa'atatau

O le suʻeina o uʻamea na muai valiina e mafai ona faʻaitiitia ai le tau o tupe teufaafaigaluega, aofaʻi o le aufaigaluega ma le umi o galuega ma faʻaleleia le siosiomaga faigaluega ma le tamaoaiga.

 

PPGI Fa'amanuiaga

Faatasi ai ma le tulaga lelei o le tau, tetee atu i le corrosion, galue ma foliga matagofie, e mafai ona faʻaaogaina i mea faufale, meafale ma mea eletise.

 

Tianjin Ehong Uamea Saina PPGIPPGLCOIL

Lanu Coil Ppgi Pepa Tau

 

· Nofoaga o le amataga: Tianjin, Saina

· Tulaga: AiSi, ASTM, bs, DIN, GB, JIS

· Vasega:SGCC, SPCC, DC01

· Fa'ata'ita'iga Numera:DX51D

· Ituaiga: Uamea Uila, PPGI

· Tekinolosi: Cold Rolled

· Togafitiga i luga: galvanized, alumini, lanu lanu

· Fa'aoga: Fa'aoga fa'avae, taualuga, fa'aoga pisinisi, fale

· Fa'apitoa Fa'aoga: Mamalu-maualuga ipu uamea

· Lautele:750-1250mm

· Umi: 500-6000mm e pei ona e manaʻomia

· Fa'apalepale: tulaga masani

· Mafiafia:0.13mm i le 1.5mm

· lautele: 700mm i le 1250mm

· fa'apipi'i zinc: Z35-Z275 po'o le AZ35-AZ180

IMG_20130805_112550
IMG_20131008_160800
PIC_20150410_162736_9BF

Taimi meli: Iul-05-2023

(O nisi o tusitusiga i luga o lenei upega tafaʻilagi o loʻo faʻapipiʻiina mai le Initaneti, toe gaosia e faʻaalia atili ai faʻamatalaga. Matou te faʻaaloalo i le uluai kopi, o le puletaofia e a le tusitala muamua, pe a le mafai ona e mauaina le faʻamoemoe o le malamalama, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi e tape!)