Tala Fou - Le taua o le atina'eina o le su'isu'i fa'alava fa'au'u-arc paipa uelo
itulau

Tala Fou

Le taua o le atina'eina o le su'isu'i fa'alava fa'au'u-arc paipa uelo

I le taimi nei, o laina paipa e masani ona faʻaaogaina mo le suauʻu mamao ma felauaiga kesi. O paipa u'amea o lo'o fa'aaogaina i paipa mamao e masani ona aofia aipaipa uamea u'amea uamea uameama le su'isu'i sa'o o itu lua fa'a'ele'ele fa'afefe paipa u'amea. Talu ai ona o le paipa fa'afefeteina o lo'o fa'afefeteina o lo'o faia i le fasi uamea ma o lona mafiafia puipui e fa'atapula'aina, o le fa'aleleia atili o le sila ua fa'atapula'aina e le vevela o le mea. E le gata i lea, o loʻo i ai ni faʻaletonu e le mafai ona faʻaogaina o paipa faʻafefeteina arc ua faʻafefeteina, e pei o le umi o le uelo, faʻamaʻi tele o loʻo totoe ma le le lelei o le faʻatuatuaina o le uelo. Faʻatasi ai ma le faʻateleina o manaʻoga mo paipa uʻamea faʻasalalau suauʻu ma kesi, e le o toe faʻaaogaina i nofoaga e toʻatele tagata ma nofoaga e maualuga le faʻatuatuaina manaʻomia, mapaipa uelo sa'o lapopoao lo'o sui fa'asolosolo paipa uelo.

 0A}0991YGY93I8({7J[2N4J_2345看图王(1) 

Talu ai nei, o loʻo faʻavavevaveina e Saina le atinaʻeina o suauʻu ma kesi i le Sami Sasaʻe o Saina. Faatasi ai ma le atinaʻeina o le suauʻu faʻaaogaina i le loloto o le vasa, o le paipa o loʻo taoto i luga o le sami e aʻafia i le tuʻufaʻatasia o le mamafa, malosi o le aʻafiaga ma le malosi o le punou, ma o loʻo aliali mai pea le tulaga o le faʻamafola, o le fesoʻotaʻiga vaivai lea o le faʻapipiʻiina. paipa. Ina ia faʻaleleia le gafatia o felauaiga o paipa ma faʻamautinoa le faʻaleleia o le paipa i lalo i le puipui mafiafia, o le paipa lalo o le tele e faʻaaogaina paipa saʻo. O le mea lea, pe a faʻatusatusa i le paipa faʻafefeteina, o le paipa uelo saʻo e maualuga le saʻo ma le faigofie o le toe faʻaleleia o le paipa, o lea mai lenei itu, o le paipa uelo saʻo o le filifiliga muamua foi.

 IMG_3670

 

O masini, faufale, vaila'au kemisi ma isi pisinisi e mana'omia paipa uelo sa'o. I le taimi nei, o le pu i totonu o le nofoa valve o loʻo faʻaaogaina pe a maeʻa le faʻaogaina i totonu o pisinisi faʻainisinia, lea e faʻaalu ai galuega, faʻaalu taimi ma mea e faʻaaogaina. Afai e fa'aogaina paipa uelo sa'o mafiafia puipui, o le a sili atu ona taugofie. E le gata i lea, ona o manaʻoga o mea faʻainisinia o le anti-flattening, naʻo paipa uelo saʻo e faʻaaogaina mo le fausiaina o paipa; O paipa uelo sa'o e fa'amoemoe foi e fa'aoga mo paipa vaila'au.

IMG_0392


Taimi meli: Apr-07-2023

(O nisi o tusitusiga i luga o lenei upega tafaʻilagi o loʻo faʻapipiʻiina mai le Initaneti, toe gaosia e faʻaalia atili ai faʻamatalaga. Matou te faʻaaloalo i le uluai kopi, o le puletaofia e a le tusitala muamua, pe a le mafai ona e mauaina le faʻamoemoe o le malamalama, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi e tape!)