Tala Fou - O le Ipu a le Lalolagi a Qatar na faia i luga o se tulaga e mafai ona faʻaaogaina, O loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia le fausaga gafataulimaina!
itulau

Tala Fou

Na faia le Ipu a le Lalolagi a Qatar i luga o se tulaga e mafai ona aveese, O loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia le fausaga gafataulimaina!

O le (RasAbuAboudStadium) mo le Ipu a le Lalolagi 2022 i Qatar o le a mafai ona aveese, e tusa ai ma le nusipepa Sipaniolo Marca. O le Ras ABU Abang Stadium, lea na mamanuina e le kamupani Sipaniolo FenwickIribarren ma e mafai ona ofi ai le 40,000 tagata fiafia, o le lona fitu lea o malae taalo e fausia i Qatar e talimalo ai i le Ipu a le Lalolagi.

信图片_20230317101235

Ole Ta'aloga RasAbuAboud, e pei ona ta'ua, o lo'o tu i le itu i sasa'e o Doha ma o lo'o fa'aalia se mamanu fa'apitoa, e ta'itasi ma nofoa fe'avea'i, tu, faleuila ma isi mea taua. O le malae, lea o le a tumau seia oo i le kuata faaiu, e mafai ona talepeina pe a uma le Ipu a le Lalolagi ma ona modules e fealuai solo ma toe tuufaatasia i ni nofoaga laiti o taaloga po o aganuu.

信图片_20230317101252

O le ta'aloga feavea'i muamua i le tala fa'asolopito o le tauvaga, o se tasi lea o nofoaga e sili ona mata'ina ma fa'atusa e ofoina mai e le Ipu a le Lalolagi, ma o lona fausaga fou ma le igoa o ni fa'ailoga uma ia o le aganu'u a le atunu'u a Katari.

 信图片_20230317101316

O elemene taʻitasi na faʻaaogaina na mulimulitaʻia se faiga faʻataʻitaʻiga faigata, ma o le fausaga na valoia e avea o se Mecano sili, lea na faʻaleleia ai le faʻasologa o mataupu faavae o papatusi faʻapipiʻiina ma lagolago uʻamea: toe faʻafouina, faʻamalosia i le faʻamalosi poʻo le tatalaina o sooga; Fa'atumauina, fa'aaogaina uamea toe fa'aaogaina. A maeʻa le Ipu a le Lalolagi, e mafai ona talepeina atoa le malae ma ave i se isi nofoaga pe avea ma se isi fausaga taʻaloga.

信图片_20230317101403

O lenei tusiga ua toe lolomiina mai le Global Collection of Container Construction

 


Taimi meli: Nov-25-2022

(O nisi o tusitusiga i luga o lenei upega tafaʻilagi o loʻo faʻapipiʻiina mai le Initaneti, toe gaosia e faʻaalia atili ai faʻamatalaga. Matou te faʻaaloalo i le uluai kopi, o le puletaofia e a le tusitala muamua, pe a le mafai ona e mauaina le faʻamoemoe o le malamalama, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi e tape!)