Tala Fou - Fa'agasologa o le gaosiga o paipa uamea
itulau

Tala Fou

Fa'agasologa o le gaosiga o paipa uamea

Ta'avale malulu:o le gaioiga o le mamafa ma le faʻalauteleina o le ductility. O le faʻafefeteina e mafai ona suia le vailaʻau vailaʻau o mea uʻamea. E le mafai e le taʻavale malulu ona suia le vailaʻau o le sila, o le a tuʻuina le uʻamea i totonu o le masini taʻavale malulu e faʻaaogaina ai le mamafa eseese, o le a malulu le taʻavale i le mafiafia eseese, ona oʻo atu lea i le faʻauʻuina mulimuli, pulea le saʻo o le mafiafia o le coil, le sa'o lautele i totonu ole 3 silika.

vili uamea uamea

 

Su'ega:O loʻo tuʻuina le uʻamea malulu malulu i totonu o se ogaumu faʻapolofesa faʻapolofesa, faʻavevela i se vevela faapitoa (900-1100 tikeri), ma o le saoasaoa o le ogaumu faʻapipiʻi e fetuunai ina ia maua ai le maaa talafeagai. Mea ina ia vaivai, o le saoasaoa o le annealing e telegese, o le maualuga o le tau tutusa. 201 ma le 304 o austeniticapa siliva, i le faʻagasologa faʻasolosolo, o le manaʻomia o le vevela ma le malulu e toe faʻaleleia ai le faʻatulagaina o metallurgical o le faʻaogaina o le malulu o loʻo faʻaleagaina, o lea o le annealing o se fesoʻotaʻiga sili ona taua. O nisi taimi e le lava le lelei o le fa'ama'i e maua ai le 'ele faigofie.

 

O le mea faigaluega e faʻavevela i se vevela faʻatulagaina, taofi mo se vaitaimi patino ona faʻafefe malie ai lea o le faʻaogaina o le vevela. O le faʻamoemoega o le annealing o le:

1 e faʻaleleia pe faʻaumatia le uamea i le tuʻuina atu, faʻamalosi, taʻavale ma le faʻaogaina o le faʻagasologa e mafua mai i le tele o faʻaletonu faʻalapotopotoga ma faʻalavelave faʻaletonu, e puipuia ai le faʻaleagaina o mea faigaluega, taʻe.

2 faamalulu le mea faigaluega mo le tipiina.

3 faʻamama le saito, faʻaleleia le faʻalapotopotoga e faʻaleleia mea faʻainisinia o le mea faigaluega. Sauniuniga fa'alāpotopotoga mo le fa'agasologa o le vevela ma le faiga o paipa.

 uamea

Slitting:uʻamea uamea stainless, tipi i le lautele tutusa, ina ia mafai ona faatino atili le faagasologa loloto ma le faia o paipa, slitting faagasologa e tatau ona gauai atu i le puipuiga, e aloese mai le valuina o le coil, slitting lautele ma mea sese, i le faaopoopo atu i slitting le sootaga i le va. o le faiga o paipa, slitting o le fasi uamea na aliali mai i luga o le vaega o luma ma burrs, chipping aafia tuusao le fua o le paipa uelo.

 

Uiliga:o le faagasologa sili ona taua o le uamea uamea, uamea uamea e masani lava ona faaaogaina argon arc uelo, uelo maualuga, uelo plasma, uelo leisa. I le taimi nei, o le faʻaaogaina o le argon arc welding.

Argon arc uelo:kesi talipupuni o argon mama po o le kasa fefiloi, tulaga lelei uelo, lelei fa'atinoga penetration, o ana oloa i le vaila'au, faaniukilia ma mea'ai alamanuia e fa'aaogaina lautele.

Uila maualuga:faʻatasi ai ma le maualuga o le mana punaʻoa, mo mea eseese, o le mafiafia o le puipui o le paipa uʻamea e mafai ona ausia se saoasaoa maualuga. Pe a faatusatusa i le argon arc uelo, o lona saoasaoa uelo maualuga o le sili atu i le 10 taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le gaosiga o paipa uʻamea e faʻaaoga ai le faʻafefe maualuga.

Su'ega plasma:o loʻo i ai se malosi malosi, o se faʻaogaina o le fausiaina faʻapitoa o le sulu plasma na gaosia e le plasma arc maualuga-vevela, ma i lalo o le puipuiga o le faʻaogaina o le kesi faʻafefiloi metotia uʻamea. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le mafiafia o mea e oʻo atu i le 6.0mm pe sili atu, e masani ona manaʻomia le faʻapipiʻiina o le plasma e faʻamautinoa ai o loʻo faʻapipiʻiina le suʻiga.

7

u'amea u'amea paipai totonu o le sikuea sikuea, rectangular tube, oval tube, shaped tube, muamua mai le paipa lapotopoto, e ala i le gaosiga o le paipa lapotopoto ma le liʻo tutusa ona fausia ai lea i totonu o le faʻaogaina o le paipa, ma iu ai ina faʻapipiʻi ma faʻasaʻo ma molds.

O le tipiina o le gaosiga o le paipa uamea e matua faigata lava, o le tele oi latou e tipiina i lau hacksaw, o le tipi o le a maua ai se vaega itiiti o luma; o le isi o se fa'aili va'ai tipi, mo se fa'ata'ita'iga, lapoa u'amea u'amea u'amea, o lo'o i ai fo'i se vaega o luma, vaega lautele o luma tele tele pe a mana'omia e le aufaigaluega e sui le mata ili.

3

Faila: A uma ona fai le paipa, o le pito i luga e faʻalelei i le masini faʻalelei. E masani lava, o loʻo i ai le tele o faʻagasologa mo le faʻaogaina o luga o oloa ma mea teuteu, faʻalelei, lea e vaevaeina i le susulu (faʻata), 6K, 8K; ma sanding vaevaeina i le oneone lapotopoto ma oneone saʻo, ma 40 #, 60 #, 80 # 180 #, 240 #, 400 #, 600 #, e fetaui ma manaoga eseese o tagata faatau.


Taimi meli: Mati-26-2024

(O nisi o tusitusiga i luga o lenei upega tafaʻilagi o loʻo faʻapipiʻiina mai le Initaneti, toe gaosia e faʻaalia atili ai faʻamatalaga. Matou te faʻaaloalo i le uluai kopi, o le puletaofia e a le tusitala muamua, pe a le mafai ona e mauaina le faʻamoemoe o le malamalama, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi e tape!)