Tala Fou - E fautuaina e faitau lenei tusiga aʻo leʻi faʻatauina le Checkered Plate
itulau

Tala Fou

E fautuaina e faitau lenei tusiga aʻo leʻi faʻatauina le Checkered Plate

I alamanuia faʻaonaponei, o le lautele o le faʻaogaina o le ipu uamea mamanu e sili atu, o le tele o nofoaga tetele o le a faʻaogaina ai le ipu uʻamea mamanu, aʻo leʻi fesili nisi tagata faʻatau pe faʻafefea ona filifili ipu mamanu, i aso nei faʻapitoa faʻavasegaina nisi malamalama ipu mamanu, e faʻasoa ma oe.

Pepa mamanu,ipu siaki,pepa fa'ailoga siaki, lona mamanu i foliga lentil, foliga taimane, foliga pi lapotopoto, foliga fefiloi oval. O le ipu mamanu e tele mea lelei, e pei o foliga matagofie, anti-slip, faʻamalosia le faʻatinoga ma le faʻasaoina o le sila. E masani ona faʻaaogaina i felauaiga, fausiaina, teuteuga, meafaigaluega o loʻo siomia ai le baseplate, masini, fau vaa ma isi fanua.

IMG_201

fa'amatalaga tele mana'oga
1. Le tele autu o le ipu uamea: o le mafiafia e masani lava mai 2.5 ~ 12 mm;
2. Fuafuaga lapoa: Ole maualuga ole mamanu e tatau ona 0.2 i le 0.3 taimi ole mafiafia ole mea uamea, ae le itiiti ifo ile 0.5 mm. O le lapo'a o le taimane o le umi lea o laina fa'atamanu e lua o le taimane; O le lapo'a o le fa'asologa o le lentil o le va o va'a.

3. Fa'atinoga lelei fa'agasologa o le vevela i le vevela maualuga o le carburizing (900 ℃ ~ 950 ℃), o fatu austenite e le faigofie ona tupu, ma maua ai le malosi lelei.

Tulaga tulaga manaomia

1. Faʻailoga: o le manaʻoga autu o le mafolafola o le uʻamea uʻamea, o le faʻataʻitaʻiga a Saina o loʻo faʻamaonia ai e le sili atu i le 10 mm i le mita lona faʻamau.

2. Tulaga i luga: o le pito i luga o le ipu uamea e le tatau ona i ai ni pulu, maʻila, taʻei, gaugau, faʻapipiʻi ma le faʻamaʻi pito. O se ipu uʻamea mamanu o se ipu uʻamea ma taimane poʻo lentil foliga tuasivi i luga o lona surface.O ona faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i tulaga o lona lava mafiafia.

O loʻo i luga o se faʻamatalaga puupuu i le mamanu uʻamea uʻamea, ou te faʻamoemoe e maua se malamalama loloto atu i le mamanu uʻamea uʻamea, pe afai ei ai ni fesili e uiga i le mamanu uʻamea ipu, faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi i matou.

信截图_20230810172253

Taimi meli: Aukuso-10-2023

(O nisi o tusitusiga i luga o lenei upega tafaʻilagi o loʻo faʻapipiʻiina mai le Initaneti, toe gaosia e faʻaalia atili ai faʻamatalaga. Matou te faʻaaloalo i le uluai kopi, o le puletaofia e a le tusitala muamua, pe a le mafai ona e mauaina le faʻamoemoe o le malamalama, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi e tape!)