Tala Fou - E mana'omia ea paipa uamea ona fai togafitiga e tete'e ai i le pala pe a fa'apipi'i i lalo ole eleele?
itulau

Tala Fou

E mana'omia e paipa uamea ona fai togafitiga e tete'e ai le pala pe a fa'apipi'i i lalo o le 'ele'ele?

1.paipa uameatogafitiga anti-corrosion

Pipa u'amea e pei o se fa'amea fa'ameamea i luga ole paipa u'amea, o lona pito e ufiufi i se vaega o le zinc e fa'aleleia ai le tete'e o le pala. O le mea lea, o le faʻaogaina o paipa galvanized i fafo poʻo siosiomaga susu o se filifiliga lelei. Ae ui i lea, i nisi tulaga faʻapitoa, e pei o le faʻapipiʻiina o paipa i lalo o le eleele, o paipa uʻamea atonu e manaʻomia foi ona toe togafitia i le faʻapipiʻiina o le anti-corrosion coating.

 

DSC_0366

2. Pe a tanumia le paipa i le eleele, e masani ona manaʻomia le mafaufau i le puipuia o le pala o le paipa e faʻamautinoa ai le saogalemu ma le ola tautua o le paipa. Mo paipa u'amea, ona o lona luga ua u'a togafitiga, ua avea anti-corrosion aafiaga i se tulaga patino. Ae peita'i, afai o le paipa o lo'o i totonu o se si'osi'omaga faigata po'o tanumia i se loloto tele, e mana'omia nisi togafitiga fa'apipi'i anti-corrosion.

3. le auala e faia ai le anti-corrosion coating togafitiga

Pe a togafitia le faʻapipiʻiina o paipa uʻamea, e mafai ona faʻaogaina i le vali poʻo le faʻapipiʻiina ma le lelei o le faʻafefeteina, e mafai foi ona afifi i le lipine anti-corrosive, ma e mafai foi ona avea ma epoxy-coal asphalt poʻo petroleum asphalt. E tatau ona maitauina pe a faia le togafitiga anti-corrosion, e tatau ona faʻamautinoa o loʻo mago ma mama le paipa e faʻamautinoa ai e mafai ona faʻapipiʻi mau le ufiufi i luga o le paipa.

4. Aotelega

I lalo o tulaga masani,paipa uameaei ai se aafiaga anti-corrosion faapitoa ma e mafai ona faaaoga tuusao mo le faaaogaina tanumia. Ae ui i lea, i le tulaga o le loloto o le tanu o paipa ma le siosiomaga faigata, e manaʻomia atili togafitiga faʻapipiʻi anti-corrosion e faʻalautele ai le ola tautua o le paipa. Pe a faʻatino togafitiga faʻamaʻi faʻamaʻi, e tatau ona gauai atu i le lelei o le faʻaogaina ma le faʻaogaina o le siosiomaga e faʻamautinoa ai le tumau o le faʻaogaina o le faʻamaʻi ma le mautu o le faʻatinoga.

图片1

Taimi meli: Sep-22-2023

(O nisi o tusitusiga i luga o lenei upega tafaʻilagi o loʻo faʻapipiʻiina mai le Initaneti, toe gaosia e faʻaalia atili ai faʻamatalaga. Matou te faʻaaloalo i le uluai kopi, o le puletaofia e a le tusitala muamua, pe a le mafai ona e mauaina le faʻamoemoe o le malamalama, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi e tape!)