Tala Fou - Faʻamatalaga ma faʻavasegaina o laupepa uʻamea
itulau

Tala Fou

Fa'amatalaga ma le fa'avasegaina o le laupepa u'amea

O le laupepa galvanized o se ipu uamea ma se vaega o le zinc faʻapipiʻi i luga. Galvanizing o se auala e puipuia ai le ele taugofie ma aoga e masani ona faʻaaogaina, ma e tusa ma le afa o le gaosiga o le zinc a le lalolagi o loʻo faʻaaogaina i lenei faiga.

O le matafaioi alaupepa uamea

u'amea ipu uamea o le puipuia corrosion i luga o le mata o le ipu uamea e faalautele ai lona ola auaunaga, ufiufi i se vaega o le uamea zinc i luga o le mata o le ipu uamea, ua taʻua o le ipu uamea zinc-coated ipu uamea.

PIC_20150410_132128_931

Fa'avasegaina o laupepa u'amea

E tusa ai ma le gaosiga ma le gaosiga o metotia e mafai ona vaevaeina i vaega nei:

①Hot lofu u'amea ipu uamea. O lo'o fa'atofuina le u'amea u'amea i totonu o le tane zinc ua fa'afefeteina ina ia fa'apipi'i le pito i luga i se fa'alava o le uamea. I le taimi nei, e tele lava ina gaosia e ala i le faagasologa galvanizing faifai pea, o lona uiga, faatofu faifaipea o ipu uamea taai i le liusuavai tane plating zinc e faia ipu uamea u'amea;

② Alloyed u'amea ipu uamea. O lenei ipu uamea e faia foi i le vevela vevela, ae a uma le tane, e vave ona vevela i le 500 ° C e gaosia ai se ata faʻafefe o le zinc ma le uʻamea. O le laupepa u'amea o loʻo i ai le pipii lelei ma le faʻaogaina o le ufiufi.

③ Eletise u'amea ipu uamea. O le ipu u'amea u'amea faia e electroplating e lelei workability. Ae ui i lea, o le ufiufi e manifinifi ma e le lelei le teteʻeina o le pala e pei o le laupepa vevela.

④ u'amea u'amea u'amea tu'u tasi itu ma lua itu. u'amea u'amea tasi itu, o lona uiga, oloa e na'o le galvanized i le tasi itu. E sili atu le fetuutuunai nai lo itu lua-itu galvanized laupepa i le uelo, faʻapipiʻi, togafitiga anti-ele, gaosiga ma isi. Ina ia mafai ona foia le faaletonu o le zinc uncoated i le tasi itu, o loʻo i ai se laupepa uʻamea o loʻo ufiufi i se mea manifinifi o le zinc i le isi itu, o lona uiga, lua itu-faʻailoga galvanized laupepa;

⑤ Alloy, ipu uamea tu'ufa'atasia. O se ipu uʻamea e faia i le zinc ma isi metala e pei o le alumini, taʻitaʻi, zinc, ma e oʻo lava i faʻapipiʻi tuʻufaʻatasia. O lenei ipu uʻamea e le gata o loʻo i ai le lelei tele o le anti-rust performance, ae o loʻo i ai foi le lelei o le faʻaogaina o le faʻaogaina;

I le faaopoopo atu i le lima ituaiga o loʻo i luga, o loʻo i ai lanu uʻamea uʻamea ipu uʻamea, lolomi faʻapipiʻiina ipu uʻamea uʻamea, polyvinyl chloride laminated ipu uamea uʻamea ma isi. Ae o le mea e masani ona faʻaaogaina o loʻo i ai pea le vevela vevela.

Fa'aaliga o le ie uamea

Tulaga i luga: Ona o le eseese o metotia togafitiga i le faagasologa o le plating, o le tulaga i luga o le ipu galvanized e ese foi, e pei o fugalaau zinc masani, fugalaau zinc lelei, fugalaau zinc mafolafola, fugalaau zinc ma luga phosphating.

PIC_20150410_163852_FEC

Taimi meli: Iul-14-2023

(O nisi o tusitusiga i luga o lenei upega tafaʻilagi o loʻo faʻapipiʻiina mai le Initaneti, toe gaosia e faʻaalia atili ai faʻamatalaga. Matou te faʻaaloalo i le uluai kopi, o le puletaofia e a le tusitala muamua, pe a le mafai ona e mauaina le faʻamoemoe o le malamalama, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi e tape!)