Tala Fou - Ua ulufale le pisinisi uamea a Saina i se vaega fou o le faʻaitiitia o le carbon
itulau

Tala Fou

O pisinisi uamea a Saina ua ulufale atu i se vaega fou o le faʻaitiitia o le carbon

O le u'amea ma le u'amea a Saina o le a le pine ae aofia i le faiga o fefa'ataua'iga carbon, ma avea ma pisinisi autu lona tolu e aofia ai i le maketi kaponi a le atunu'u pe a mae'a le alamanuia eletise ma mea faufale. e oo atu i le faaiuga o le 2024, o le maketi tau fefaʻatauaʻiga o le carbon emissions a le atunuʻu o le a tuʻufaʻatasia ai pisinisi faʻapitoa e tuʻuina atu, e pei o uʻamea ma uʻamea, e faʻaleleia atili ai le tau o le carbon ma faʻavavevave le faʻavaeina o le faiga o le puleaina o tulagavae.

I tausaga talu ai nei, o le Matagaluega o Ecology ma le Siosiomaga ua faasolosolo malie ona toe iloiloina ma faaleleia taiala o le siakiina o le carbon emission ma le faamaoniga mo le uʻamea ma le uʻamea, ma ia Oketopa 2023, na tuʻuina atu ai le "Faʻatonuga mo Atinaʻe i luga ole Greenhouse Gas Emission Accounting ma Lipoti mo Umea. ma Steel Production", lea e maua ai le lagolago malosi mo le tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia ma le atinaʻeina faʻasaienisi o le mataʻituina ma le fuaina o le carbon, faʻamatalaga ma lipoti, ma le faʻamaoniaina o pulega.

A maeʻa ona aofia ai le uʻamea ma le uʻamea i totonu o le maketi carbon a le atunuʻu, i le tasi itu, o le mamafa o le faʻataunuʻuina o tau o le a unaʻia ai pisinisi e faʻavavevave le suiga ma le faʻaleleia e faʻaitiitia ai le gaosiga o le carbon, ma i le isi itu, o le vaevaega o punaoa a le atunuʻu. maketi kaponi o le a fa'alauiloa fa'atekonolosi fa'atekonolosi maualalo-carbon ma fa'aulu ai tupe fa'afaigaluega. Muamua, o pisinisi u'amea o le a una'ia e faia le taumafaiga e fa'aitiitia ai le kasa. I le faagasologa o le fefaʻatauaʻiga o le carbon, o le a feagai ma pisinisi maualuga le faʻataunuʻuina o tau maualuga, ma a maeʻa ona aofia i totonu o le maketi carbon a le atunuʻu, o pisinisi o le a faʻateleina lo latou naunau e faʻaitiitia le faʻaosoina o le carbon i le tutoatasi, faʻateleina le faʻaolaina o le malosi ma le faʻaitiitia o le carbon-faʻafouina taumafaiga, faʻamalosia. fa'afaigaluegaina i faiga fa'atekonolosi, ma fa'aleleia le tulaga o le puleaina o le carbon ina ia fa'aitiitia le tau fa'ataunu'uina. Lona lua, o le a fesoasoani i uʻamea ma uʻamea atinaʻe e faʻaitiitia ai le tau o le faʻaititia o le carbon. Tolu, o lo'o fa'alauiloaina le fa'afouga ma le fa'aogaina o tekonolosi e maualalo-carbon. O fa'afouga ma le fa'aogaina o tekonolosi maualalo-carbon o lo'o faia se sao taua i le fa'alauiloaina o le suiga maualalo-carbon o le u'amea ma le sila.

A maeʻa ona aofia ai le uʻamea ma le uʻamea i totonu o le maketi carbon a le atunuʻu, o pisinisi uʻamea ma uʻamea o le a faʻataunuʻuina ma faʻataunuʻuina le tele o matafaioi ma matafaioi, e pei o le lipotia saʻo o faʻamaumauga, talia faʻamaonia le faʻamaonia o carbon, ma faʻamaeʻaina le tausisia i le taimi, ma isi. fautuaina le fa'atauaina tele e pisinisi u'amea ma u'amea i le fa'aleleia atili o lo latou iloa o le tausisiau, ma fa'atino galuega sauniuni talafeagai e tali atu ai i lu'itau o maketi kaponi a le atunu'u ma maua avanoa o maketi kaponi a le atunu'u. Fa'atuina le fa'alauiloaina o le puleaina o le kaponi ma fa'aitiitia le fa'aosoina o le kaponi. Fa'atuina faiga fa'afoega o le kaponi ma fa'ata'atia le puleaina o le fa'aosoina o le kaponi. Faʻaleleia le tulaga lelei o faʻamaumauga carbon, faʻamalosia le fausiaina o le carbon capacity, ma faʻaleleia le tulaga o le puleaina o le carbon. Fa'atino le pulega o aseta kaponi e fa'aitiitia ai le tau ole suiga ole kaponi.

Punavai: China Industry News



Taimi meli: Oke-14-2024

(O nisi o tusitusiga i luga o lenei upega tafaʻilagi o loʻo faʻapipiʻiina mai le Initaneti, toe gaosia e faʻaalia atili ai faʻamatalaga. Matou te faʻaaloalo i le uluai kopi, o le puletaofia e a le tusitala muamua, pe a le mafai ona e mauaina le faʻamoemoe o le malamalama, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi e tape!)