Nyheter - Fargen for fargebelagt aluminiumsspole
side

Nyheter

Fargen for fargebelagt aluminiumsspole

Fargen påfargebelagt spolekan tilpasses. Vår fabrikk kan tilby forskjellige typer fargebelagte spoler.Tianjin Ehong International Trade Co., LTD. kan modulere fargen etter kundens krav. Vi gir kundene typer farger og malingsbelagt spole som har stabile, ikke kaste malinger for lange bruksår. Og malingstykkelsen er gjennomsnittlig og ingen fargeforskjell. Egenskapen til fargebelagt aluminiumsspole er veldig stabil, ikke lett korrosjon. Det gode eller dårlige av fargebelagte aluminiumsspoler vil påvirke mye fargebelagt aluminiumsspole utseende og egenskap. Nå vil jeg gjerne dele deg litt informasjon angående den belagte aluminiumsspolen.

Ral farge

1. Til malt aluminiumsspole vil hele overflaten av basemetallplaten forbli med litt oljet og smøremiddel. Det vil også være selvklebende noe materiale under forsendelsen. Det vil ikke være bra for bruk av fargebelagt aluminiumsplate uten å tørke av oljen og limmaterialet.

2. Det bør være nødvendig med kjemisk behandling for et stabilt konverteringsbelegg på den rensede metalloverflaten for å forbedre grunnmetallets anti-korrosjon og klebekraft for maling. Grunnmetallets forbehandlingsteknologi legger grunnlaget for å lage prioriterte malinger.

3. For fargebelagt aluminium er belegningsmetoden den generelle fargebelagte aluminiumbeleggsprosessen i henhold til malingslaget. Den kan deles inn i tre belegningsprosesser, to beleggingsprosesser og enkeltbeleggingsprosesser. I henhold til beleggvalsen og rotasjonsretningen til drivrullen kan deles inn i to typer belegg, positiv og omvendt belegningsprosess. Du kan få den nødvendige tykkelsen, utseendet på belegget.

 

I tillegg til kjøpet må vi ta hensyn til ytelsen, men også nøye sjekke utseendet. Til kvalifisert belagt aluminiumsspole har overflaten ingen åpenbar fordypning, lekkasjebelegg, gjennom beleggskader og krusningsproblemer. Disse er veldig enkle å sjekke ut, og det viktigste er at du må se nøye på fargen på den belagte aluminiumsspolen, hvis du ikke legger merke til, er det ikke lett å se, men i applikasjonen vil det påvirke endelig dekorativ effekt.

 

PIC_20150410_110405_26A

Innleggstid: 21. juli 2023

(Noe av tekstinnholdet på denne nettsiden er gjengitt fra Internett, reprodusert for å formidle mer informasjon. Vi respekterer originalen, opphavsretten tilhører den opprinnelige forfatteren, hvis du ikke finner kilden håper forståelse, ta kontakt for å slette!)