Nyheder - Overfladebehandlingsteknologi af kanalstål
side

Nyheder

Overfladebehandlingsteknologi af kanalstål

Kanalstål er let at ruste i luft og vand. Ifølge relevante statistikker udgør det årlige tab forårsaget af korrosion omkring en tiendedel af hele stålproduktionen. For at gøre kanalstålet har en vis korrosionsbestandighed, og samtidig giver produktet det dekorative udseende, så det bruges generelt i form af galvaniseret overfladebehandling.(galvaniseret kanalstål)

 

Galvanisering er en overfladebehandlingsmetode med høj ydeevne og prisforhold. Fordi zink ikke er let at ændre i den tørre luft, og i den fugtige luft, kan overfladen generere en meget tæt galvaniseret film, efter galvaniseret behandling af kanalstål overflade vil være meget smuk, men har også stærk korrosionsbestandighed.

 

I den flydende tilstand af zink, efter en ret kompleks fysisk og kemisk procesDet vil sige, at der ikke kun er belagt et tykkere zinklag på kanalstålfirmwaren, men der dannes også et zink-jernlegeringslag. Denne pletteringsmetode har ikke kun korrosionsbestandighedskarakteristika ved elektrisk galvanisering, men har også den uforlignelige stærke korrosionsbestandighed ved elektrisk galvanisering på grund af zink- og jernlegeringslaget. Derfor er denne pletteringsmetode især velegnet til en række forskellige stærk syre, alkalitåge og andre stærke korrosionsmiljøer.

 

Der er mange kanalstålproducenter, det anbefales at du skal polere din eja, når du køber, ikke blindt forfølge lave priser, vælg en pålidelig producent er meget vigtigere end prisen!

16 (2)


Indlægstid: 30. marts 2023

(Noget af tekstindholdet på denne hjemmeside er gengivet fra internettet, gengivet for at formidle mere information. Vi respekterer originalen, ophavsretten tilhører den originale forfatter, hvis du ikke kan finde kilden håber forståelse, kontakt venligst for at slette!)