Nyheder - EHONG STEEL –SSAW ( SPIRAL WELDED STEEL) RØR
side

Nyheder

EHONG STEEL –SSAW (SPIRAL WELDED STEEL) RØR

SSAW rør- spiralsøm svejset stålrør
Introduktion: SSAW-rør er et spiralsømt stålrør, SSAW-rør har fordelene ved lave produktionsomkostninger, høj produktionseffektivitet, bredt anvendelsesområde, høj styrke og miljøbeskyttelse, så det har brede anvendelsesmuligheder inden for ingeniørkonstruktion og transport .
ssaw
6
IMG_0074

Standard:GB/T 9711, SY/T 5037, API 5L

Stålkvalitet:GB/T9711:Q235B Q345B SY/T 5037:Q235B,Q345B

API 5L: A,B,X42, X46,X52,X56,X60,X65 X70

Ende: Almindelig eller affaset

Overflade:Sort, Bar, Hlot dyppetgalvaniseret, beskyttende belægninger (kultjæreepoxy, fusionsbundet epoxy, 3-lags PE)

Prøve: Kemisk komponentanalyse, mekaniske egenskaber (ultimativ trækstyrke, flydespænding, forlængelse), hydrostatisk test, røntgentest.

Fordele ved spiral stålrør

Høj styrke: spiralstålrør er lavet af højkvalitetsstål, som har høj styrke og kan modstå store tryk og spændinger og er velegnet til en række komplekse tekniske miljøer.

God svejseydelse: Svejseprocessen af ​​spiralstålrør er moden, og kvaliteten af ​​svejsesømmen er pålidelig, hvilket kan sikre forseglingen og styrken af ​​rørledningen.

Høj dimensionel nøjagtighed: Produktionsprocessen for spiralstålrør er avanceret, med høj dimensionel nøjagtighed, som kan opfylde behovene i forskellige projekter.

God korrosionsbestandighed: Spiralstålrør kan vedtage anti-korrosionsbelægning og andre foranstaltninger for at forbedre dets korrosionsbestandighed og forlænge dets levetid.

Anvendelse af spiral stålrør

Olie, naturgastransport: spiralstålrør er et af hovedrørene til olie, naturgastransport, med god trykmodstand, korrosionsbestandighed, kan sikre transportsikkerheden og stabiliteten.
Vandforsynings- og dræningsprojekt: spiralstålrør kan bruges til byvandsforsyning og drænledning, spildevandsbehandlingsrørledning osv., med god korrosionsbestandighed og tætning.
Bygningsstruktur: Spiralstålrør kan bruges til søjler og bjælker i bygningskonstruktion med høj styrke og stabilitet.
Brokonstruktion: Spiralstålrør kan bruges i brostøttestruktur, autoværn osv., med god korrosionsbestandighed og styrke.
Marineteknik: spiralstålrør kan bruges i marineplatforme, undersøiske rørledninger osv., med god korrosionsbestandighed og trykmodstand.

INSPEKTION
FAS
RØNTGEN

Spiral stålrør produceret af vores virksomhed har følgende unikke fordele:

Råvarer af høj kvalitet: Vi bruger højkvalitetsstål produceret af velkendte stålværker i Tianjin for at sikre kvaliteten af ​​produkter fra kilden.
Avanceret produktionsproces: avanceret spiralstålrørsproduktionsudstyr og teknologi for at sikre produkternes dimensionelle nøjagtighed og svejsekvalitet.
Streng kvalitetskontrol: perfekt kvalitetsstyringssystem, streng kvalitetskontrol for hver produktionsproces for at sikre, at produkterne opfylder de nationale standarder og kundernes krav.
Personlig service: Vi er i stand til at levere personligt produktdesign og tilpasset service i henhold til kundens behov for at imødekomme de særlige behov hos forskellige kunder.
God eftersalgsservice: Virksomheden har et professionelt eftersalgsserviceteam, som kan løse de problemer, der opstår i processen med produktanvendelse for kunderne i tide, så kunderne ikke har nogen bekymringer.

Hvordan bestiller jeg vores produkter?
Det er meget enkelt at bestille vores stålprodukter. Du skal blot følge nedenstående trin:
1. Gennemse vores hjemmeside for at finde det rigtige produkt til dine behov. Du kan også kontakte os via hjemmesidebesked, e-mail, WhatsApp osv. for at fortælle os dine krav.
2. Når vi modtager din tilbudsanmodning, svarer vi dig inden for 12 timer (hvis det er en weekend, svarer vi dig hurtigst muligt på mandag). Har du travlt med at få et tilbud, kan du ringe til os eller chatte med os online, så svarer vi på dine spørgsmål og giver dig mere information.
3.Bekræft detaljerne i ordren, såsom produktmodel, mængde (normalt startende fra en container, ca. 28 tons), pris, leveringstid, betalingsbetingelser osv. Vi sender dig en proformafaktura til din bekræftelse.
4.Foretag betalingen, vi starter produktionen så hurtigt som muligt, vi accepterer alle former for betalingsmetoder, såsom: telegrafisk overførsel, remburs mv.
5. Modtag varerne og kontroller kvaliteten og kvantiteten. Pakning og forsendelse til dig i henhold til dit krav. Vi vil også levere eftersalgsservice til dig.


Indlægstid: 11. september 2024

(Noget af tekstindholdet på denne hjemmeside er gengivet fra internettet, gengivet for at formidle mere information. Vi respekterer originalen, ophavsretten tilhører den originale forfatter, hvis du ikke kan finde kilden håber forståelse, kontakt venligst for at slette!)